Üzemeltető: Blogger.

Az egyetlen #villámdiéta, amit érdemes csinálnod

by - 16:20

Egyszerű. Az a lényeg, hogy ne legyen se villám-, se diéta. A mágikus fogyókúrák elleni protestálásomról itt olvashattatok már, ez most másról fog szólni. Megpróbálom egy csokorba összeszedni mindazon követendő szokásokat, melyek segíthetnek egy jobb éned előhozásában. Csodákat nem ígérek, minden rajtad múlik. Nézzük tehát:

1. A legfontosabb: igyál!
Nyáron nincs olyan, hogy "túl sok", ez leginkább a vízre igaz. Nem is lesz olyan nehéz betartani, hiszen a szervezet automatikusan figyelmeztet rá: itt az idő, különben kiszáradsz. Strandokon, fesztiválokon nem biztos, hogy csak a vízre fogsz koncentrálni, de próbáld meg, hogy napi max. egyszer iszol cukrozott/alkoholos italt. Én konkrétan gyümölcskompótot szoktam fogyasztani, amihez nem kell cukor, hiszen a gyümölcsben már eleve megtalálható.

2. Könnyed ételek
Sokkal jobb lesz a közérzeted, ha olyan kajákat fogyasztasz, amiket hamar megemészt a szervezeted. A krumpli, tészta, stb. keményítők, ezek pedig elálmosítanak. Inkább egyél friss salátát (mehet bele bármi, kivéve a majonézt), hozzá natúr, fűszeres csirkemellfilét, vagy kóstold meg a sajtokat, különféle halakat (nyáron szinte mindenhol lehet találni), a választék óriási. A lángost lehetőleg kerüld, helyette inkább tortillát egyél. A legfinomabb desszert pedig a friss gyümölcs.

3. Napozz, de csak okosan!
Ami a legjobb kombó lehet: strandröplabda, 3 dolog miatt: 1. szuper alakformáló 2. közben úgy barnulsz, hogy észre sem veszed 3. közösségépítő, remek időtöltés. Arra viszont nagyon figyelj, hogy a bőrtónusodnak megfelelő napozókrémet válassz, anélkül ki se menj sehova! A barna bőr optikailag vékonyít, és egészségesebbnek néz ki tőle az ember.

4. TOVÁBBI OPTIKAI CSALÁS 
Senki ne mondja, hogy a retró fekete fürdőruhák már kimentek a divatból! Sőt, még csak most jött el az a korszak, amikor ismét menőnek számítanak a hasat eltakaró darabok. Ez egy ilyen 5 perces expressz megoldás: csak ki kell választanod a neked legjobban tetszőt.

You May Also Like

2 megjegyzés