Üzemeltető: Blogger.

4 lépés, és tiéd a pasi? #NemTiniMagazinPoszt - frissítve!

by - 14:12

A tinimagazinokkal ellentétben én nem azt mondom, hogy holmi tippekkel azonnal megkaphatsz bárkit, ehhez ugyanis személyes kötődés és vonzalom kell, ami a személyiségektől is függ, és mint tudjuk, nem létezik két egyforma ember. Annyi viszont bizonyos, hogy léteznek az univerzumban olyan cselek, melyekkel növelheted az esélyeidet, bárki is legyen a másik fél. Egy próbát mindenképp érdemes tenned.


1.) Hitesd el vele, hogy más jön be neked
Szokásos ősrégi praktika: ha azt hiszi, hogy a te igényeid túlszárnyalják őt, az megsérti az egószintjét, ami a fiúk (sőt, nyugodtan mondhatjuk, hogy a lányok is) rosszul viselnek. Elkezdi érdekelni, hogy miért nem (pont ő) jön be. Ilyenkor érdemes a fordítottjára gondolni: ha biztosra tudná, hogy odavagy érte, nem látná semmiben a kihívást, akár csak a tudatalattija is, de más vizekre evezne, ahol több próbatétel várja.
Buktató: egy idő után azért add be a derekad, de ilyenkor se jusson eszedbe ráakaszkodni.

2.) Mutasd meg neki, hogy te királynő vagy
Azaz egy olyan lány, aki túl menő ahhoz, hogy igaz legyen. Lehet ez egy beszólás, amit nem tud megállni nevetés vagy csodálkozás nélkül, egy hobbi, amiben tehetséges vagy, rettentően pozitív személyiség, kisugárzás, netán a barátaid elismerő szava. Az a lényeg, hogy különlegesnek és értékesnek lásson. Egy olyasvalakinek, akire felnézhet. (Persze ez ne forduljon át jégkirálynősdibe, azaz ha bókol vagy megdicsér, mindig kedvesen fogadd.)
Buktató: az, hogy megmutatod neki a jó oldaladat, nem jelenti azt, hogy ne add önmagad.

3.) Legyél kiismerhetetlen, jó értelemben
Mert az ellenkezője unalmas. Szerinted megjegyezne magának, ha előre meghatározott lépések szerint beszélnél, cselekednél, stb? Biztosan nem. Így nem marad más hátra, minthogy akárhányszor hozzád szól, zökkentsd ki a magabiztosságából, mutasd meg neki, hogy téged nem hoz zavarba a közelsége, nem epedezel érte, és így már magától értetődő, hogy miért is olyan fontos ez a pont. Ha például sablonkérdéseket tesz fel, mindig válaszolj olyasmit, hogy a világvégére is jobban számítson, mint arra, amit mondtál.
Buktató: sose legyél szeszélyes! Csak olyan értelemben kiismerhetetlen, hogy sokszínű, érdekes egyéniség. Mindig mutasd meg új oldaladat is.

4.) Ééééés, a fizikai vonzalom
Ha már eléggé lenyűgözted a személyiségeddel, és közelebb mer menni hozzád, indíts be a férfiösztöneit. Lehet ez egy leheletnyi parfüm, ápolt, sima bőr, hosszú fekete szempillák, puha, dús haj, finom lehelet, és a lista végtelen. Ha mind a 4 pont megvan, és mégsem kellenél az illetőnek, 3 dologra gondolj: 1. van barátnője 2. meleg 3. ez még mindig nem egy tinimagazinposzt, és semmi biztosat nem garantáltam.
Buktató: ez egy olyan dolog, amit simán parfümmel és rágóval nem tudsz elintézni, meg kell lennie a kémiának is.

You May Also Like

0 megjegyzés