Üzemeltető: Blogger.

Akik miatt megéri menni az idei Volt fesztiválra

by - 12:08


Pontosan egy hónap múlva kezdődik a VOLT! Bevallom, nem vagyok egy fesztiválozós típus, de miattuk mindenképp megéri menni szerintem. Nézzük, kikről is van szó.

Slash
Bár novemberben fellépett Bécsben, az egész jegy kb. többe került, mint maga a fesztivál, úgyhogy most semmiképp nem hagynám ki. Bármit is játszik, hatalmasat fog szólni!

Bastille
2 év telt el, amióta igazán berobbantak a köztudatba: van még valaki, aki ne szeretné Dan Smith lágyan simogató hangját, angol akcentusát és a dalok felkavaró érzésvilágát?

John Newman
Szintén 2 éve futott be. Megvan a Love Me Again, a Cheating, a Losing Sleep, illetve a tavalyi Calvin Harris-szel előadott Blame? És tetszett? Na, akkor ott a helyed a VOLT-on!

Parov Stelar
Marcus Füreder electro swing számaira szerintem többen táncoltunk, mint azt gondolnánk. Igen, létezik ilyen előadó: kivétel nélkül minden mixe fülbemászó, ritmusos, és azonnal kedved támad bulizni. Éljenek a 30-as évek!

David Guetta
A francia DJ nagyon tud valamit, ugyanis már sok éve a topon van. Felsorolhatnám a leghíresebb számait, de minek? Mindenki ismeri őket. Tökéletes lezárása lesz a VOLT-nak.

You May Also Like

0 megjegyzés