Üzemeltető: Blogger.

Top kedvenc sorozatzenék

by - 13:32

Képtalálat a következőre: „pylo”

A sorozatokat nem csak a fordulatos sztorik és a változatos karakterek miatt lehet szeretni, hanem azért is, mert sok elképesztően jó zenét játszanak alattuk, amiket amúgy lehet, meg sem ismernénk soha életünkben. Az én személyes 4 kedvencem:

1.) Pylo - Enemies
A The Royals c. sorozat 8. részének a befejező száma. Egyből magával ragadott, nincsenek rá szavak. Tökéletes egy nap lezárására, vagy valaminek az átgondolására.

2.) Fitz & the tantrums - the walker
A Vámpírnaplók 5. évadában találkozhattunk ezzel a vidám kis dallal, amint Katherine és Caroline jót szórakoztak Dr, Maxfield-del. Garantáltan feldobja a kedved!

3.) Naked and famous - Young Blood
Ha szükséged van motivációra, ill. épp most határoztad el magad valamire, feltétlenül tedd fel ezt a zenét. Nem csoda, Blair is sokkal eltökéltebb lett A pletykafészekben!

4.) Mikky Ekko - Who are you, really?
A Pretty Little Liars 3. évadának halloween-i epizódjában felcsendült dal évek óta nem megy ki a fejemből. Amúgy Teen Wolf-nézőknek szintén ismerős lehet.

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Uuuuuuuu imádom a Royalst! :) Annyi jó zene van benne :) És a történet is baromi ötletes és remek az egész sorozat :)) amúgy mindegyik zene tök jó és habár általában figyelem mik szólnak, a Gossip Girlös most teljesen az újdonság erejével hatott :) amúgy még a Grace klinikában vannak rohadt jo zenék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett az összeállítás! Ajánlom figyelmedbe a következő cikket:
      http://funkyheartblog.blogspot.hu/2015/05/a-botranyos-angol-kiralyi-csalad.html
      :)

      Törlés