Üzemeltető: Blogger.

Stílusikonok, akikre érdemes odafigyelni

by - 9:40



Általában nem érdekelnek a bulvárvilág, mert gyakran fölösleges a felhajtás körülötte. Ez a pár ikon viszont sikeresen rávett arra, hogy olykor-olykor figyelemmel kövessem életük eseményeit. Nézzük, milyen téren ki a kedvencem!

 
1.) miranda Kerr street style
A világ legnehezebb feladata kiválasztani 2 képet az ex angyalka stílus-repertoárjából, de nem lehetetlen. Igaz, ezek pár éve készültek, viszont olyan jó ízlésről tanúskodnak, melyek ma is követik a szépséges modell mindennapjait. Megéri ellesni 1-2 trükkjét!

 
2.) Blake Lively event queen
Az Age of Adaline sztárja sosem okoz csalódást, legyen az cannes-i filmfesztivál vagy Oscar-díjátadó. Az eleganciát bátran alkalmazó szőkeség szemet gyönyörködtető estélyiket választ, viszont ha bonyolult a kreáció, kevesebb ékszert vesz fel hozzá.

 
3.) Emma Watson burgundy beauty
Minimalista, kifinomult, angol - ezzel a három szóval lehetne jellemezni az ifjú színésznő megjelenését, melyet mindig sikerül feldobnia valami nőies csavarral. Nagy kedvence az élénk színű rúzs, abból is a burgundi árnyalatok.

Képtalálat a következÅ‘re: „lana del rey beach photoshoot” 
4.) Lana del Rey beach style
Lana egész kisugárzását kötelező tantárggyá tenném, de most maradjunk csak a fürdőruhás fotósorozatánál, mely hűen tükrözi az 50-es években ragadt díva stílusát. Magasított derekú alsórész, dús loknik és vonzó cicaszem smink - ebből merít az énekesnő.

 
5.) Frances Bean Cobain grunge lady
Bár Kurt Cobain lányának bevallottan nem a Nirvana a kedvenc együttese, az utóbbi pár évben stílusa egyre inkább az ellentétét tükrözi. A grunge ismét divat, ez pedig kinek menne könnyebben, mint neki.

You May Also Like

0 megjegyzés