Üzemeltető: Blogger.

Szuper szinglik klubja

by - 16:03

Ezután a lelki társ-poszt után úgy gondoltam, nem lenne fair kihagyni azokat, akik esetleg nem örültek a témának valamilyen okból kifolyólag. Lássuk tehát azokat a sztárokat, akik szingliségük ellenére (vagy inkább azzal együtt) is a topon vannak!

Rihanna
Chris Brown után nem nagyon sikerült megállapodnia, sőt, örökös "se veled, se nélküled" kapcsolatuktól hangos a sajtó. De láss csodát: mindez nem gátolja meg abban, hogy továbbra is az egyik legirigyeltebb énekesnő legyen, akinek minden albuma a toplisták tetején landol, és akiről az egész világ még mindig nap mint nap beszél, immár 10 éve.

Taylor Swift
A már-már hírhedt szingli. Annyira nem jön össze neki a pasizás, hogy mostanra ő maga is csak nevetni tud az egészen. Bár újabban Calvin Harris oldalán szokott feltűnni, ki tudja, meddig tart a "nagy" románc a legutóbb Twitteren szakító DJ-vel.

Nina Dobrev
Ami durva, hogy az Ian Somerhalder-rel való szakítása engem is megviselt. Jó, nyilván nem ugyanolyan mértékben, mint őt, de szerintem nekik együtt kellett volna leélniük az életüket. És jelen pillanatban Ian nős pasi, csak nem vele. Nina pedig mit csinál? A legjobb barátaival kirándul a Grand Canyonban, tudosít minket a színésznő Instája.

Kapcsolódó kép
Rachel Mcadams
A Szerelmünk lapjai után Ryan Gosling-gal bebizonyították, hogy létezik a rózsaszín felhős tiniszerelem. De útjaik nem sokkal később különváltak... Rachel az utóbbi pár évben rengeteg filmet forgatott, Met Gálákra ment, és köszöni szépen, nagyon jól van.


Kapcsolódó kép
Zac Efron
Hogy ne csak lányokról legyen szó, itt van az ő remek példája: élete szerelme, akivel pár éve szakítottak, összejött Austin Butler-rel, és úgy tűnik, egész jól megvannak. Ehhez képest Zac próbál továbbra is cool maradni, és olyan filmekben brillírozni, mint a Szerencsecsillag vagy a Csajkeverők. Nem rossz, nem rossz!

Képtalálat a következőre: „leonardo dicaprio”
Leonardo DiCaprio
A színész köztudottan szeret csajozni, főképp a szőke, modellalkatú lányokat részesíti előnyben. Ennek ellenére még mindig nem sikerült megállapodnia. Kinek kell szerelem, amikor olyan filmekben játszhat, mint a Titanic, az Eredet, A Nagy Gatsby, és még sorolhatnánk? Az Oscar-ért mondjuk jogosan lehet savanyú az arckifejezése.

You May Also Like

0 megjegyzés