Üzemeltető: Blogger.

Bevásárlólista 2015 nyarára

by - 12:42

Körülbelül egy hónap múlva itt a nyár. Az utolsó 1-2 hét a suliban egyet jelent az aktív készülődéssel különböző fesztiválokra, bulikra, tengerpartra (Balatonpart is az ugyebár), stb. és ehhez az irdatlan mennyiségű tervhez elkél egy nem is olyan irdatlanul hosszú lista.


1.) EGy fürdőruha, ami örök
Nem azt mondom, hogy soha életemben nem fogok meghízni, és a terhességem után is szupermodell alkatom lesz (hiszen most sincs az), de egy örök klasszikus sötétkék/fekete fürdőruhával egyszerűen nem lehet melléfogni. Lehet egybe fürdőruha is, de ha sikerül találnom egy előnyös darabot, azért életem végéig hálás leszek magamnak.

black, bikini, and sunglasses image

2.) Egy kalap, ami megvéd
Főleg a napszúrástól, de akár az emberektől is. Emellett szépítő hatása is van. Egy sima "bad hair day"-ből képes "best hair day"-t csinálni.

fashion, hat, and style image

3.) Szaladgálós szandi
Fesztiválszezonra kötelező, hiszen a magassarkú alapból tabu, a tornacipő izzasztó, úgyhogy marad a jól bevált saru. Ja, és kb. mindenhez talál.

sandals, fashion, and pink image

4.) Sally Hansen géllakk
Bár a borsos ár elég nagy limitáló erő, mindenképp megéri befektetni legalább egy színre ebből a mesebeli márkából, ugyanis sokkal jobb, mint a géllakk, és ugyanannyi pénzből tízszer megcsinálhatjuk magunknak! És miért pont nyárra? Mert a fesztiválok, nyaralások közepette nem sokan szeretnek a lepattogott manikűrrel bajlódni, újrafesteni.

nail polish and nails image

5.) SZínátmenetes napszemüveg
Már kb. az is mindegy, hogy milyen színekben pompázik, itt kivételesen érvényesül a "minél több, annál jobb" elv. Túl menő ahhoz, hogy átvészeljük a nyarat nélküle!
iphone, sunglasses, and fashion image

6.) Színes haj
És a legvadabb elképzelés 2015-ben már nem is tűnik annyira vadnak. Bár hazánkban nem annyira jön szembe még az utcán, pont ezért lehet kihasználni azt, hogy nem a Coachellán vagyunk: ha ki kell próbálni, hát nyáron tegyük.
Kapcsolódó kép

You May Also Like

0 megjegyzés