Üzemeltető: Blogger.

Legyen már vége a Vámpírnaplóknak!

by - 20:45

Képtalálat a következőre: „vampire diaries 7th season”
#NoSpoiler! Egyszerűen nem bírom elviselni, ha egy egyébként király sorozatot elrontanak csak azzal, hogy elnyújtják.

Oké, ezt mondjuk lehet a rajongók nyakába varrni, hiszen ők hisztiznek mindig az újabb és újabb évadokért, holott ennek már semmi értelme nem lenne. Vagy max annyi, mintha az én életemről kezdenének benne játszani... És ez még csak a kritika eleje.

Nem tartom indokoltnak ezeket a random új szereplőket, ezekkel a random új story line-okkal. Mi lenne, ha esetleg visszahoznák a sorozat "gerincét", azokat a szereplőket, akik mindenki kedvencei voltak, és akikkel az egész kaland indult? Mert így aligha tudjuk elképzelni, mi lett velük. Jó, nagy részük vagy meghalt, vagy távolra utazott, de képtelenség, hogy ennyire ne vennének részt a hátrahagyott szeretteik életében.

Az sem tesz jót a sorozat sztorijának, hogy a színészek rohamosan öregednek. Mit is csináljanak szegények, ha már 6 éve tartanak a forgatások? Egy soha nem öregedő vámpírt alakítani pedig legfeljebb botoxszal lehet egy bizonyos kor után. Ezt persze már Nina Dobrev is megelégelte, és a Tyler-t játszó színésszel karöltve vettek részt életük utolsó forgatásán valamikor április végén, amit persze előszeretettel osztottak meg minden létező social media felületen, ezzel is rémisztgetve az őrült fanokat.

Én azt mondom, a TVD Cast legjobb döntése az lenne, ha nem készítene 7. évadot. Mindenkinek ez lenne a legjobb. A rajongók bármikor újranézhetnék az elejétől, hiszen annyi minden történt már, hogy teljesen biztosan nem emlékeznének minden csavarra. Aki pedig szívesen nézi, de nem fanatikus (mint mondjuk én), az tökéletes elégedettséggel nézné meg a befejező részt, és még úgy is gondolhatna rá a későbbiekben, mint egy bár hosszú, de szépen lekerekített történetre.

You May Also Like

0 megjegyzés