Üzemeltető: Blogger.

Online fun sites - ha unatkozol

by - 19:47

coffee, pink, and study image

1-2 tanulás - vagy semmittevés - között gyakran eshetünk abba a letargiába, hogy csak nézünk ki a fejünkből, inspirációra várva. Az alábbi weboldalak pont ezért (vagyis inkább ennek elkerüléséért) lettek kifejlesztve:

WeHeartIt - a "szívelés" boldogsága
Ez a félig-meddig social media kategóriába tartozó felület nem manapság lett népszerű a tizen/huszonéves lányok körében. Nagyon egyszerű a mechanizmusa: regisztrálsz, majd elkezdesz úgymond "beszívelni" képeket. Ha ez nem lenne elég, felkeresheted a Facebook-os barátaid profiljait, hogy megnézd, nekik milyen képek jöttek be legutóbb, de címszavakra keresve is megtalálhatod a neked tetszőket.

 
Polyvore - ahol nem szab határt a pénztárcád
Ha élőben is szereted variálni a ruháidat, és kipróbálnál új összeállításokat, a pénztárcád viszont nem kellően vastag, irány a Polyvore! Ez a remek kis site több százezer regisztrált ruhadarabbal, cipővel és kiegészítővel büszkélkedik, melyek csak rád várnak. Szín, márka, forma alapján is rákereshetsz az egyes ruhatípusokra.


Hello giggles - ha van humorérzéked
Zooey Deschanel igazi humorzsák, és ez a honlap részben neki köszönhető. A mára rengeteg szerkesztővel rendelkező női sarok azzal vált népszerűvé, hogy naponta több tíz cikket publikál, melynek írói maguk az olvasók. Na meg persze az sem utolsó szempont, hogy itt MINDENRŐL szó esik. Ha csiszolnád az angoltudásod, unatkozol, esetleg rossz a kedved, irány a HelloGiggles!


ILikeTOQuote - a motivációs forrás
Ha elcsépelt, a Facebook-on terjedőkhöz hasonló, 12 évesek által kezelt idézetes oldalra gondolsz most, rosszul gondolod: ez a site kilendíthet akár a legmélyebb, legrosszabb pillanataidból is - egy próbát megér, nem? A képek mellett található értékelések alapján (fel- és leértékelés) pedig egyből kiválaszthatod a legjobbakat!

You May Also Like

0 megjegyzés