Üzemeltető: Blogger.

Bakancslista 2015 nyarára

by - 16:36

girl, summer, and beach image


Most, hogy már júniusba léptünk, talán eszünkbe juthat az a néha frusztráló kérdés, miszerint mit is csináljunk nyáron. Pont emiatt írtam egy bakancslistát, ami természetesen magamnak szól, de bárki inspirálódhat belőle - a legfőbb tényező, a spontaneitás megtartásával.

1. random bulit szervezni valahol
Ami számít, az csak a társaság. A helyszín az már másodlagos tényező. Oké, nem árt, ha van egy jófej haverod, aki egy kétemeletes házban lakik, de a hangulat tényleg személyfüggő. Ja, meg kaja.

2. elkészíteni egy ínyenc fogást egyedül
Így húszéves létemre elkezdett zavarni az a tény, hogy nem tudok elkészíteni egy "normális" fogást egyedül. Úgyhogy idén belevágok, bármi is történjen... Bármi. Előre is bocsi, anya!

3. hajnalban járni a várost a barátokkal
Sokkal meghittebb, hogy bármikor átmehetsz az úton, amikor csak akarsz, de a 0-24-ben nyitva tartó gyorskajáldák sincsenek tömve emberekkel. Csend van és friss levegő, kb. tiétek a város.

4. egy napra elhúzni valahova
Azt a spontán érzést szeretném átélni, amiben eddig sajnos még nem volt részem: pár emberrel felpattanni egy vonatra, és leszállni az első szimpatikus megállónál. Mondjuk a Balatonnál.

Képtalálat a következőre: „ice cream gif”
5. minden extrém ízű fagyit megkóstolni
Szerintem ehhez nem szükséges magyarázkodnom. Nekem a nyár egyszerűen erről szól, és kész.

6. mindent és mindenkit megörökíteni
Főleg 2015-ben, amikor már minden arról szól, hogy ki mit töltött fel az Instájára. Nekem nyilván nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy egy januári éjszakán amikor nem tudok aludni, az édes nyári emlékek felmelengessék kicsi szívemet. Ehhez pedig valakinek meg kell nyomnia a gombot.

7. filmeket, sorozatokat nézni (végre!)
Vagy újranézni őket, tökmindegy. Csak legyen meg az érzés, hogy 3 évad/nap igenis egészséges dolog, mert megtehetem. A mellé elkészített popcornmennyiség pedig segít a testi és lelki egyensúly megtalálásában/egy forradalmian új diéta kialakításában, amiért még díjat is kapok.

8. találni egy jól kereső nyári munkát...
...hogy én is így szórhassam a pénzt! Na jó, viccet félretéve: hogy két kézzel szórhassam :D

You May Also Like

0 megjegyzés