Üzemeltető: Blogger.

Humorzsákok a képernyőről

by - 15:28

Mint mániákus sorozatnéző, nekem is megvannak a magam kedvenc karakterei, és ez annak köszönhető, hogy hihetetlenül jó beszólásaik vannak. Nektek ki szimpatikus?

Blair Waldorf - Pletykafészek
Blair Waldorf, a vásárlásmániás és véleményét nyíltan vállaló primadonna a Pletykafészek nézőinek nagy favoritja lehet. Itt épp őszinteségi rohama van, ugyanis ezt mondja: "Most ha megbocsátasz, megyek és megölöm magam. Vagy lenullázom a hitelkártyámat. Amelyik előbb jön."

Damon Salvatore - Vámpírnaplók
Már önmagában Damon Salvatore kiakadásai miatt is megéri nézni a Vámpírnaplókat: "Amikor megölök valakit, akkor halottnak kéne maradnia."

Gabrielle Solis - Született Feleségek
Gaby a Született feleségek örök anti-háziasszonya. Mindent elbagatellizál, így barátainak is csak hasonló tanácsokat tud adni: "Tudod, mondj el neki egy 'úgyis minden megjavul' beszédet, amit ti melegek annyira szerettek."

Hanna Marin - Csinos kis hazugok
A kissé butus Hanna Marin a Pretty Little Liars viccfigurája. Itt épp Jenna házához közeledtek a lányok, amikor Spencer megkérdezte tőle, hogy léphetne-e halkabban az úton, mire ezt válaszolta: "Nem hallhat minket, hiszen vak. Na, tudjátok, hogy értem."

Joey Tribbiani - Jóbarátok
És a legvégére hagytam szerintem mindenki nagy kedvencét, Joey-t a Jóbarátokból. Belőle igazából külön cikket lehetne összeállítani (nem csoda, hogy saját sorozatot is kapott a karakter), ezért nehéz volt a választás, de most erre esett. "Olyan, mint a tehén véleménye, nem számít. Csak annyit mond, hogy 'múúú'."

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Szia! A Vámpírnaplós gif hanyadik évadból van? egyébként tetszett a bejegyzés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egészen pontosan a 3. évad 7. részéből van az idézet. Köszönöm!

      Törlés